De prin Timisoara adunate

Vestul creste. Mai nou de peste tot rasar oameni pasionati si creativi, proiecte ambitioase si multe evenimente inedite. E placut sa ai tangente cu acest cerc, mai ales ca el pare sa se largeasca constant in ultima vreme. Sa exemplific:

Weekendul trecut Timisoara a adunat nu mai putin de 20000 lei pentru Daniel Raduta, in cadrul unei licitatii desfasurate la Hotel Timisoara. Am intalnit aici multi oameni deschisi si inimosi.

Tot in weekend a avut loc GeekMeet 24, o intalnire a specialistilor din online in care s-a demonstrat ca poti lansa un proiect web functional in doar 24 de ore. Am apucat sa vad aplicatiile inca din faza de implemetare si am fost foarte placut impresionat, asadar tin sa-i felicit inca o data pe participanti.

Ce ne asteapta pentru sfarsitul acesta de saptamana?

O sa incep de maine, vineri, cand in Cafe Funky (str. Mercy nr. 5) va avea loc Online Trends, o intalnire a oamenilor pasionati de online. Impreuna cu Cristian Manafu, Bobby Voicu, Cristina Alexandru si Radu Ticiu vom incerca sa descoperim ce mai e trendy pe internet. Va puteti inscrie aici sau lasand un comentariu aici.

StartupDaysSambata va avea loc sesiunea de pitching din cadrul StartupDays, un proiect la care lucram de ceva vreme si care va debuta pe 6 martie, la Hotel NH Timisoara. StartupDays este un eveniment de 56 de ore in care specialistii IT & Business lucreaza in echipe pentru dezvoltarea unui proiect online, care ulterior va pune bazele unui startup. Asadar, sambata votam cele mai bune idei de proiecte si alegem echipele ce urmeaza sa le implementeze.

msiu

Cei cu veleitati culinare sunt invitati la cea de-a doua editie “Menta si Usturoi”, editie intitulata “Martisoare dulci“. Se va lasa cu multe prajiturele dulci si colorate, mici martisoare care sa ne indulceasca inceputul de primavara.

Aceasta editie se va desfasura in doua zile consecutive, sambata si duminica, asa ca incercati sa nu ratati surprizele ce vi le pregateste Ama.

Acestea ar fi doar o parte din lucrurile ce se intampla prin Timisoara. Asa ca, in weekend, sa nu va prind ca stati in casa.

This entry was posted in Antreprenoriat, Evenimente and tagged , , , , . Bookmark the permalink. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

5 Comments

  1. Posted March 4, 2010 at 9:55 pm | Permalink

    Cat ma bucur ca sunt si in Timisoara evenimente dedicate online-ului. Sunt proiecte frumoase care sunt sigur ca vor avea succes. in scurt timp o sa aiba si Timisoara un cuvant greu de spus in Online-ul romanesc :P

  2. Posted March 22, 2010 at 4:22 pm | Permalink

    Am fost odata in Timisoara. Era la sfarsitul verii si am avut 3 zile pe care nu le voi uita niciodata.
    Foarte frumos.

  3. Posted June 19, 2014 at 7:02 am | Permalink

    Parliamo di Firefox gar che sono per i "bei ragazzi" con la loro ro palla az, gli occhiali rayban falsi, così come le loro cravatte e camicie Celio.

  4. Posted June 19, 2014 at 7:03 am | Permalink

    Mi sembra un metodo abbastanza discutibile. La classifica non tiene conto di alcune variabili: le mogli che usano un cognome diverso dal marito, per esempio (e qui potremmo fare un lungo elenco di marito moglie, anche se poi bisogna sempre verificare chi ha introdotto chi all oppure se si sono sposati dopo aver già raggiunto individualmente la carriera accademica). E anche la presenza di omonimie senza parentela. Di nepotismi senza matrimoni (tra coppie non sposate di professori di sesso diverso o di sesso uguale). E infine la presenza di parenti in atenei differenti: le “cordate” universitarie parentali o meno sono anche inter ateneo e non solo intra ateneo. Inoltre, esistono le “cordate” ideologiche, che seguono logiche simil parentali. Un esempio: l Cattolica è tra gli ultimi posti quanto a nepotismo (anche se salirebbe di parecchio tenendo conto delle coppie sposate), e non si tiene conto delle immissioni accademiche su base ideologica: i ciellini, i sant i dossettiani ecc., che agiscono secondo logiche di prossimità pari a quelle di parentela, tutti elementi che chiudono la strada agli altri ricercatori professori. Insomma, mi sembra che manchino molti dati e che la scientificità della ricerca sia un po discutibile.

  5. Posted August 21, 2015 at 7:52 pm | Permalink

    Foarte frumos!

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>